Ole Dahl Braagaard

Jeg har fra da jeg var ganske ung arbejdet med det kreative og jeg har tegnet og lavet små skulpturer i alverdens materialer. Meget få af mine tidlige ting har overlevet, nok mest fordi jeg aldrig var tilfreds med det selv. Det har krævet en vis modenhed og selverkendelse eller ro for mig at kunne sætte mig tilbage og betragte mine værker og syntes at de levede op til mine egne krav, den ro har jeg fået i min voksen alder.

I 2003 blev jeg uddannet Webdesigner, der havde jeg arbejdet med marketing og salg stort set hele livet, i form af salg af vine og specialiteter og firmajulegaver. Efter endt uddannelses blev jeg medejer af et reklamebureau og drev dette i ca. 10 år til jeg solgte fra 2013. Den kreative formgivning og udarbejdelse af tryksager, folder, bøger, webdesign, plakater mm. har givet mig en solid ballast i formgivningen og sammensætningen af min kunst.

Mine malerier er abstrakte og ekspressive. Det er op til beskueren at danne sit eget billede, og jeg håber, at beskueren bliver ved med at finde nye ting i mine billeder som kan gøre dem levende, spændende og skabe energi hos dem.

”Jo mere man betragter, des mere vil man finde”

Ole D. Braagaard

Født i Esbjerg i 1971

Bosiddende nær Bramming

Kontakt: ole@braagaard.eu